keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Julisteiden analysointi

Julisteessa on hauska idea: kynän kärki esittää lumihuippuista vuorta. Pilvet ovat kuin ne olisi piirretty julisteen kynällä. Tekstin luettavuus on huono, mutta tarvitseeko siitä saada selvää koska merkki on tunnettu.
 Julisteessa on kiva idea ja juliste on kaunis, mutta tekstistä ei saa selvää. Pidempään kun julistetta katsoo kauemmin, se alkaa näyttää sekalaisemmalta.
Julisteella on hauska idea. Koska talossa on neliön muotoisia kuvioita ja itse kuva on koottu neliön muotoisista ruuduista. Vaikka teksti on selkeällä fontilla, siitä tulee hieman sekalaisen oloinen.


 Julisteessa on yhdistetty muutamia kuvia niin, että kuvat ovat hieman läpinäkyviä. Teksti on hieman epäselkeä, mutta sopii julisteen teemaan.
Julisteessa hauskaa on kuinkas viiniä kaadetaan ja viini muotoutuu kuin se olisi kaadettu lasiin vaikka lasia ei näy. Teksti on selkeä.
Julisteessa paperiin on leikattu kijaimien muotoisia reikä joiden takaa näkyy havupuun neulaset. Teksti on selkeää.
 Julisteessa hauskaa on kuinka raakaaineet näyttävät olevan purkissa. Teksti on hieman haalea.
Julisteessa hauskinta on kuinka kahvikuppi on yhdistetty herätyskelloon, sillä monet juovat aamuisin kahvia ja herätyskello kuvaa aamua hyvin.
Julisteessa hauskaa on kuinka kissa on piirretty taustalla olevan pensaan mukaan. Kissa saa myös värinsä pensaasta. Julisteessa on hyvät värit.
Julisteessa on selkeä fontti. Kädet muodostavat tyhjän alueen julisteen keskelle, mutta se ei ole häiritsevää sillä julisteessa näyttää kuin kädet pitäisivät paperia julisteen keskellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti