lauantai 21. marraskuuta 2015

Myymälätilan skannaus

1. Mitä näet ensinmäisenä kun lähestyt yritystä?
Näen kodin erran logon aukioloajat. Huomaan keltaisella pohjalla olevat teippaukset, joissa on ketjun logo ja aukioloajat.


2. Millainen sisäänkäynti on?
Kun astun ovesta sisälle, huomaan esillepanon ja muutaman a-telineen. Käytävn perällä liukuovien                 yläpuolella näkyy liikkeen pohjapiirros.


3.Mitä näet kun astut ovista sisään?  
Näen tervetuloa kyltin, sisääntuloportit ja hieman mainoksia. 
Värimaailma on pääosin  keltaista ja vihreää. 
 Mymälässä minua ohjaa maassa olevat vihreät nuolet, joissa ilmoitetaan mitä sielläpäin on. Myös erilaiset kyltit ohjaavat liikkumistani.








4. Hinnat
Jos tuote on hyllyssä, yleinsä hinta on merkitty tuotteen kohdalle hyllynreunaan. Tuotteen ollessa metalli korissa saattaa hinta olla merkittynä metallikorin kyljessä tai tuotteessa kiinni.



5. Kassa-alue ja sen toiminta
 Asiakkaan saapuessa kassalle myyjä tervehtii sanomalla hei tai moi. Kun asiakas on aikeissa lähteä, myyjä sanoo yleinsä kiitos hei.

 Asiakkaat saavat ostoksistaan kuitin. Kuitin yläreunassa on sso logo ja Kodin Terran osoite. Kuitin alareunassa kiitetään ja toivotetaan asiakas tervetulleeksi uudelleen.




6. Millainen on viimeinen näkymä kun poistut tilasta?
Näen kodin terran logon, jonka alla lukee tervetuloa uudestaan. Ensimmäisissä liukuovissa lukee tervetuloa uudelleen. Jälkimmäisissä ovissa kiitetään käynnistä ja toivotetaan tervetulleeksi uudelleen.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kodin terrassa myös muutama leveämpi käytävä ohjaa asikkaiden liikkumista, varsinkin niiden jotka ovat tulleet vain katselemaan.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti