sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Mitä sain työssäoppimisjaksollani aikaiseksi?

 (kuvassa lähimmät kolme tornia)

 (kaikki kuvassa olevat tornit)

 (kuvassa kolme ensimmäistä tornia)

Minulle sanottiin mitkä tapettimallipalat halutaan esille samaan torniin. Sain itse miettiä sopivan järjestyksen mallipaloille. Järjestin aina yhteen torniin mielestäni sopivan järjestyksen ja sitten katsoimme ohjaajan kanssa oliko järjestys sopiva.


Tehtävänä oli tiivistää saunatarvikkeet kahdesta hyllynpäätyesillepanosta vain yhteen hyllynpäätyyn. Sain kunnian tehdä tämän ja lopputulos oli hyvä.
 
Tyhjilleen jääneeseen hyllynpäätyyn pyydettiin sijoittamaan jouluvalojen varalamppuja ja jatkojohtoja.


Hyllynpäädyn yläosassa oli aikaisemmin ollut myös lyhtyjä, mutta mustia. Toin taas hyllynpäätyyn lyhtyjä, mutta valkoisia, jotta lyhdyt sitoutuisivat hyllyesillepanon valkoisten jatkojohtojen kanssa. Koska lyhtyjen takana oli harmaat taustat halusin tuoda tähän osaan väriä ja ryhmittelin erivärisiä kynttilöitä lyhtyjen kaveriksi. Jotta lyhdyt ja kynttilät olisivat yhtenäisiä, laitoin kynttilöitä pujottelemaan vihreän joulukoristenauhan.

Sain suunnitella joulutarvikkeiden hyllynpäädynesillepanon. Toiveena oli saada pääty näyttämään runsaalta. Tämäkin hyllynpääty onnistui


 Sain kitata, hioa, harjata, suojata ja maalata näytemodulin seinät. Tämän tekeminen oli mukaavaa ja lopputulos on hyvä. Tämän tehtävän tekemisessä oli kivaa saada oppia uusia asijoita, mitä ennen en ollut tehnyt.



 Sain ehdottaa kolmea eri mallia kylpyhuoneiden laatoitus mahdollisuus malleiksi. Ehdotuksessa piti olla kaksi valkoista laattaa, joko matta- tai kiiltäväpintainen. ehdotuksessa piti olla myös tehoste- ja lattiamalli. Ehdotukseni kävivät, joten sain liimata laatat paikoilleen. Katsoimme ohjaajan kanssa sopivan järjestyksen ja että A4:sen kokoinen paperi sopisi johonkin kulmaan ehdotuksessa.



Vierailin työssaoppimiseni aikana myös puutarhapuolella parinapäivänä. Ja sain järjestää kolmeen hyllymoduliin tulevat tavarat. Vaikka tarvaroita oli paljon, sain tuotteet mahtumaan siististiin järjestykseen hyllyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti