tiistai 24. toukokuuta 2016

logot ja tunnukset

Yritys tunnistetaan usein logosta. Logo on yrityksen nimen määrätty graafinen esitysmuoto.
Liikemerkissä on logon lisäksi myös kuvallinen symboli.

Tässä logossa on yksityiskohtainen keskipiste ja ympärilla paljon rauhoittavia tekijöitä. Logossa on kaksi väriä, jotka lisäävät logon selkeyttä ja rauhallisuutta.

Tässä logossa rauhoittavana tekijänä on logon keskikohdilla oleva teksti. Logossa oleva ympyrä yhdistää logossa olevat tekstit.

Tässä logossa on kaksi rauhallista ja selkeämpää elementtiä. Alimpana oleva teksti tuo hieman virtaa ja potkua logoon.


Tämä logo on hyvin selkeä ja toimii hyvin monessa koossa. Logo on helppo muistaa, koska yksityiskohtia ei ole niin paljon.


Tässä logossa on monimutkaisempi sympoli mutta silti siisti ja pelkistetty. Logon symbolia rauhoittaa samaan tyyliin sopiva fontti.


Tämä logo on selkeä ja helppo muistaa, sillä värejä ei ole paljoa. Logo toimii hyvin monessa koossa.


Tässä logossa  rauhoittavana tekijänä on selkeä teksti ja symbolina toimii kaloista muodostettu s -kirjain. Logo on mieleen painuva, sillä kun sen näkee, jää miettimään mitä kala symboli esittää.Tästä logosta voi heti arvata mistä yrityksessä on kyse. Haalea kala tekstin takana tuo logoon jotain mielenkiintoista ja mihin kiinnittää katseensa. Alin teksti rauhoittaa logoa. Maimi teksti erottuu logosta koska se on erivärinen kuin muu logo.

Tässä logossa on helposti muistettava symboli ja teksti on saman tyylinen kuin koira. Alin teksti rauhoittaa hieman logoa.
Tässä logossa kiinnostuksen herättää selkeä b kirjain joka on väritetty epäselkeämmin sillä näyttää kuin logon takana olisi kukkapenkki. Teksti rauhoittaa logoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti